tirsdag 28. juni 2011

Reisebrev del 1

Nå har vi ankommet Eldorado Casitas Royal i Cancun Mexico.. Det finnes bare ett ord for å beskrive dette stedet... HIMMELSK!

Tidlig tidlig tirsdag morgen var det avreise med destinasjon Miami. Mamma og pappa hentet oss kl 3 på natten... Og to svært spente sjeler satte seg i bilen. Veldig klare for 1 mnd på reisefot:) fantastisk! 17 timer, 2 flyturer og en stopp i Berlin senere ankom vi Miami :) immigrasjonsvesenet første stopp.. Happy honeymoon og god tur videre fra drn hyggelige mannen i luken:) MIAMI... Endelig! Vi tok 2 dager her for å snu døgnet og hvile ut etter den lange reisen. Litt sightseeing, shopping og trasking rundt for å se... Og selvfølgelig den obligatoriske turen til Hooters:)

Så var det nok en gang avreise, nå til Mexico:) Slaraffenlivet i sus og dus ventet ved det karibiske hav:) uansett hvor vi befinner oss spør folk om vi er nygifte på bryllupsreise.. Utrolig koselig! Og servicen vi får... Vannvittig bra!

Første erfaring: Mexico time is not like other time! Her tar vi det som det kommer... Klokke er bare å glemme;) vel ute av flyplassen står en full strech limmo og venter, klar til å frakte oss til et hotell i særklasse:) ankomst hotellet... Vi kjører gjennom en port med streng sikkerhet langt uti ingenmansland... Rett innenfor porten er alt vanvittig velstelt, etter en god km ser vi hovedresepsjonen til hotellet... Vi blir plassert i en golfbil og kjører et par km til... Så er vi ved suiten vår. Stooor himmelseng, stort bad med utedusj, boblebad.. Og så til det beste... Veranda med direkte utgang i bassenget ( bilder kommer) en liten "elv" passerer rommet... Bare å legge på svøm og besøke naboen:)

Maten og servicen på hotellet er noe vi aldrig har opplevd før.. Gourmet at fra alle verdens hjørner og de ansatte står på hender og føtter for at du skal nyyyte hvert sekund du ti ringer her. Vi bare nyter! Soler oss og bader hele dagen:) spiser nydelig mat og har fått nye venner vi hygger oss med...

I dag er det tropisk storm... Ikke akkurat utevær! Tid for å utforske spa anlegget... Vi tastes :)

Ps: Internettilgangen på hotellet er noget dårlig. Vi legger ut bilder så fort vi får mulighet :)

LYKKE

Marius og Renate

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar